Podle písmene: M
2 - methylresorcinol
MHB
Meduňka lékařská
MCT olej
Mladá pšenice
Měď
Mangan
MSM
Mahonie cesmínolistá
Medvědice lékařská
Molybden
Maca peruánská
Melatonin
Magnesium treonát
Magnesium bisglycinate
Moringa olejodárná
Maitake
Magnesium malate
Mučenka pletní
Máta peprná
Marsdnie kondurangová
Mochyně peruánská
Majoránka
Mochna husí
Mák vlčí
Mařinka vonná
Mochna stříbrná
Mrkev obecná
Mydlice lékařská
Maliník obecný - listy
Měchýř
Mikrokrystalická celulóza
Modifikovaná celulóza
Mrkvový prášek
Muira Puama
Mladá pšenice
Měsíček lékařský
Masticha
Maltáza
Mucuna pruriens
Manukový med
Metylkobalamin
Maltodextrin
Molybden glycinát
Menanchinon-7
Menanchinon-4
2-METHYLRESORNICOL
Matcha
Mořská sůl
Myrcene
Macuguard směs
Magnólie
Moruše
Magtein®
Blog

Terapie červeným světlem
Terapie červeným světlem, známá také jako nízkoúrovňová laserová terapie a fotobiomodulace, je terapeutická technika, která využívá červené a blízké infračervené vlnové délky světla k léčbě kožních problémů jako jsou vrásky, jizvy a trvalé rány, stejně jako k léčbě bolesti kloubů, šlach a svalů, a dokonce i ke zmírnění vedlejších účinků chemoterapie.

Lipozomální vitamín C
Vitamin C (kyselina askorbová) je vitamin, který vaše tělo potřebuje k tvorbě krevních cév, chrupavek, svalů a kolagenu v kostech. Je také nezbytný pro proces hojení vašeho těla. Můžeme jej najít v potravinách jako jsou sladké brambory, paprika, melouny, citrusové plody, červené zelí, kiwi nebo chřest.

N-Acetyl cystein (NAC)- „SUPERMAN“ mezi antioxidanty
N-acetyl cystein je antioxidant s četnými pozitivními vlivy na naše zdraví. Pomáhá chránit naše plíce, mozek a srdce. Bojuje proti infekcím a zánětům. Zvyšuje hladinu glutathionu a tím chrání tělo před oxidačním stresem, který bývá příčinou chronických onemocnění. V dnešním článku se dočtete o jeho benefitech, dávkování a případných vedlejších účincích.

Vše co potřebujete vědět o vitamínu K
Většina lidí o vitamínu K2 nikdy neslyšela. I přesto, že hraje tento vitamín zásadní roli v mnoha aspektech našeho zdraví, je v naší stravě vzácný a dosud mu nebyla věnována velká pozornost. Vitamín K objevil zubař Weston Price, který na počátku 20. století cestoval po světě a zkoumal vztah mezi stravou a nemocemi v různých částech světa. Zjistil, že přirozená, neprůmyslová strava měla vysoký obsah určité živiny, která podle všeho poskytovala ochranu proti zubnímu kazu a chronickým nemocem. Věří se, že právě tato tajemná živina byl vitamín K2.