Podle písmene: J
Jodid draselný
Jablečník obecný
Jabloň
Jabloň lesní
Jahodník
Jalovec červenoplodý
Jalovec obecný
Jam sedmilaločný
Jantar
Jarva Monnierova
Jasmín
Ječmen setý
Jód
Jablečný ocet
Jitrocel kopinatý
Jablečník obecný
Jahodník obecný
Jeřáb obecný
Jestřábník chlupáček
Jilm červený
Jetel luční
Jilm plavý
Jakon
Jahoda lesní
Jeřáb Oskeruše
Výtažek z jehličí jalovce sibiřského
Jedle sibiřská
Jojoba Alcohol
Jojobové estery
Jačí mléko
Juniperus Pseudosabina
Jojobový olej
Jasmínová rýže
Javorový sirup
Jabloň domácí
Blog

Železo - proč je pro nás tak důležité?
Železo patří mezi základní mikronutrienty, které jsou velmi nezbytné pro metabolické procesy organismu. Téměř pro všechny živé organismy je esenciální, to znamená nezbytný a musíme jej přijímat z potravy. Podílí se na mnoha důležitých biochemických reakcích v našem těle.

Poměr omega-3 a omega-6
Není omega jako omega aneb příjem tuků ve správném poměru může mít velký přínos pro naše zdraví. Slyšeli jste,

9 důvodů proč užívat olej z tresčích jater
Lidé žijící v severní části Evropy po staletí využívali olej z tresčích jater k posílení imunity v období zimních měsíců. Také byl běžně používán při revmatismu a to především pro své protizánětlivé vlastnosti. Primárním zdrojem oleje z tresčích jater byla konzumace čerstvých jater ryb Gadus morhua. I když to pro většinu lidí není chuťově nijak lákavé, lidé žijící v těchto končinách se domnívali, že účinky rozhodně stojí za to. A jak se postupně ukazuje. Nemýlili se.

B-Complex a vitamíny skupiny B. Proč jsou důležité a jak vybrat kvalitní?
Energie, regenerace a růst svalů, kvalita kůže, pivo, maso, kvasnice, ano! Tyto všechny věci mají, co dočinění s vitamíny skupiny „B.“ Jak? Proč? Kolik? Z čeho? Pojďme si to jednou provždy ujasnit!