Podle písmene: J
Jodid draselný
Jablečník obecný
Jabloň
Jabloň lesní
Jahodník
Jalovec červenoplodý
Jalovec obecný
Jam sedmilaločný
Jantar
Jarva Monnierova
Jasmín
Ječmen setý
Jód
Jablečný ocet
Jitrocel kopinatý
Jablečník obecný
Jahodník obecný
Jeřáb obecný
Jestřábník chlupáček
Jilm červený
Jetel luční
Jilm plavý
Jakon
Jahoda lesní
Jeřáb Oskeruše
Blog

Terapie červeným světlem
Terapie červeným světlem, známá také jako nízkoúrovňová laserová terapie a fotobiomodulace, je terapeutická technika, která využívá červené a blízké infračervené vlnové délky světla k léčbě kožních problémů jako jsou vrásky, jizvy a trvalé rány, stejně jako k léčbě bolesti kloubů, šlach a svalů, a dokonce i ke zmírnění vedlejších účinků chemoterapie.

Lipozomální vitamín C
Vitamin C (kyselina askorbová) je vitamin, který vaše tělo potřebuje k tvorbě krevních cév, chrupavek, svalů a kolagenu v kostech. Je také nezbytný pro proces hojení vašeho těla. Můžeme jej najít v potravinách jako jsou sladké brambory, paprika, melouny, citrusové plody, červené zelí, kiwi nebo chřest.

N-Acetyl cystein (NAC)- „SUPERMAN“ mezi antioxidanty
N-acetyl cystein je antioxidant s četnými pozitivními vlivy na naše zdraví. Pomáhá chránit naše plíce, mozek a srdce. Bojuje proti infekcím a zánětům. Zvyšuje hladinu glutathionu a tím chrání tělo před oxidačním stresem, který bývá příčinou chronických onemocnění. V dnešním článku se dočtete o jeho benefitech, dávkování a případných vedlejších účincích.

Vše co potřebujete vědět o vitamínu K
Většina lidí o vitamínu K2 nikdy neslyšela. I přesto, že hraje tento vitamín zásadní roli v mnoha aspektech našeho zdraví, je v naší stravě vzácný a dosud mu nebyla věnována velká pozornost. Vitamín K objevil zubař Weston Price, který na počátku 20. století cestoval po světě a zkoumal vztah mezi stravou a nemocemi v různých částech světa. Zjistil, že přirozená, neprůmyslová strava měla vysoký obsah určité živiny, která podle všeho poskytovala ochranu proti zubnímu kazu a chronickým nemocem. Věří se, že právě tato tajemná živina byl vitamín K2.