Podle písmene: S
Šafrán
Špenát setý
Super oxid dismutáza
Sibiřský ženšen
Šípky
Steviol-glykosidy
Šalvěj červenokořenná
Selen
Saw palmetto
Slunečnicový lecitin
Sulforafan
Skořice
Stévie
Shiitake
Šalvěj lékářská
Šalvěj divotvorná
Sodík
Sója luštinatá
Saturejka
Srdečník obecný
Sezam indický
Sítina rozkladitá
Šabrej kmínovitý
SAM-e
Silikon oxid dioxid
Sodná sůl kroskarmelózy
Softgel povlak
Sorbát draselný
Stearan hořečnatý
Streptococcus thermophilus
Šišák bajkalský
Spirulina
Škornice
Sorbitol
Skořice cejlonská
Sacharidy
Slivoň africká
Slivoň africká
Šťovík menší
Sojový lecitin
Sojový olej
Sharp•PS®
Sacharóza
Sléz divoký
Slunečnice - semínka
Stearát hořečnatý
Silymarin
Sylimarin
Sodium magnesium chlorophyllin
Sophora japonica, extrakt
Stabilizátor E572
Směsi tokoferolů Decanox MTS-90 G
Slunečnicový olej
SelenoExcell
Steroly
Škornice šípolistá
Šeřík divoký
Směs Meratrim
Blog

Terapie červeným světlem
Terapie červeným světlem, známá také jako nízkoúrovňová laserová terapie a fotobiomodulace, je terapeutická technika, která využívá červené a blízké infračervené vlnové délky světla k léčbě kožních problémů jako jsou vrásky, jizvy a trvalé rány, stejně jako k léčbě bolesti kloubů, šlach a svalů, a dokonce i ke zmírnění vedlejších účinků chemoterapie.

Lipozomální vitamín C
Vitamin C (kyselina askorbová) je vitamin, který vaše tělo potřebuje k tvorbě krevních cév, chrupavek, svalů a kolagenu v kostech. Je také nezbytný pro proces hojení vašeho těla. Můžeme jej najít v potravinách jako jsou sladké brambory, paprika, melouny, citrusové plody, červené zelí, kiwi nebo chřest.

N-Acetyl cystein (NAC)- „SUPERMAN“ mezi antioxidanty
N-acetyl cystein je antioxidant s četnými pozitivními vlivy na naše zdraví. Pomáhá chránit naše plíce, mozek a srdce. Bojuje proti infekcím a zánětům. Zvyšuje hladinu glutathionu a tím chrání tělo před oxidačním stresem, který bývá příčinou chronických onemocnění. V dnešním článku se dočtete o jeho benefitech, dávkování a případných vedlejších účincích.

Vše co potřebujete vědět o vitamínu K
Většina lidí o vitamínu K2 nikdy neslyšela. I přesto, že hraje tento vitamín zásadní roli v mnoha aspektech našeho zdraví, je v naší stravě vzácný a dosud mu nebyla věnována velká pozornost. Vitamín K objevil zubař Weston Price, který na počátku 20. století cestoval po světě a zkoumal vztah mezi stravou a nemocemi v různých částech světa. Zjistil, že přirozená, neprůmyslová strava měla vysoký obsah určité živiny, která podle všeho poskytovala ochranu proti zubnímu kazu a chronickým nemocem. Věří se, že právě tato tajemná živina byl vitamín K2.