Podle písmene: G
Galactoarabinan
Galgán lékařský
Garcinie Kambodžská
Gardénie jasmínovitá
Gastrodie vyvýšená
Geraniol
Geranium
Gevuina avellana
Ghí
Gluconolactone
Glukonát vápenatý
Glukóza
Glycerin
Glycerophosphocholine
Glyceryl behenate
Glyceryl caprylate
Glyceryl laurate
Glyceryl linoleate
Glyceryl oleate
Glyceryl palmitate
Glyceryl palmitate lactate
Glyceryl stearate
Glyceryl stearate citrate
Glyceryl Undecylenate
Glycol distearate
Gmelina arborea
Granátovník obecný
Grapefruit
Grevillea buxifolia
Guar gum
Guar hydroxypropyltrimonium chloride
Gumojilm jilmový
Gymnema sylvestris
Ginkgo flavonové glykosidy
Glutamin
Guarana
Glycin
Goji
Glukózový sirup
Glukózová vláknina
Glukosamin sulfát
Ginkgo biloba
Glutathion
Glukonan hořečnatý
Glukonan vápenatý
Gotu Kola
GABA
Gynostemma pětilistá
Glukoamyláza
Glutathion setria
Glycerol
Guggul extrakt
Guarová guma
Galaktomanany
Galaktooligosacharidy
Glukonát měďnatý
Glutalytická směs rostlinných enzymů
Blog

Terapie červeným světlem
Terapie červeným světlem, známá také jako nízkoúrovňová laserová terapie a fotobiomodulace, je terapeutická technika, která využívá červené a blízké infračervené vlnové délky světla k léčbě kožních problémů jako jsou vrásky, jizvy a trvalé rány, stejně jako k léčbě bolesti kloubů, šlach a svalů, a dokonce i ke zmírnění vedlejších účinků chemoterapie.

Lipozomální vitamín C
Vitamin C (kyselina askorbová) je vitamin, který vaše tělo potřebuje k tvorbě krevních cév, chrupavek, svalů a kolagenu v kostech. Je také nezbytný pro proces hojení vašeho těla. Můžeme jej najít v potravinách jako jsou sladké brambory, paprika, melouny, citrusové plody, červené zelí, kiwi nebo chřest.

N-Acetyl cystein (NAC)- „SUPERMAN“ mezi antioxidanty
N-acetyl cystein je antioxidant s četnými pozitivními vlivy na naše zdraví. Pomáhá chránit naše plíce, mozek a srdce. Bojuje proti infekcím a zánětům. Zvyšuje hladinu glutathionu a tím chrání tělo před oxidačním stresem, který bývá příčinou chronických onemocnění. V dnešním článku se dočtete o jeho benefitech, dávkování a případných vedlejších účincích.

Vše co potřebujete vědět o vitamínu K
Většina lidí o vitamínu K2 nikdy neslyšela. I přesto, že hraje tento vitamín zásadní roli v mnoha aspektech našeho zdraví, je v naší stravě vzácný a dosud mu nebyla věnována velká pozornost. Vitamín K objevil zubař Weston Price, který na počátku 20. století cestoval po světě a zkoumal vztah mezi stravou a nemocemi v různých částech světa. Zjistil, že přirozená, neprůmyslová strava měla vysoký obsah určité živiny, která podle všeho poskytovala ochranu proti zubnímu kazu a chronickým nemocem. Věří se, že právě tato tajemná živina byl vitamín K2.