Kliknutím zde přejdete na BrainMarket.cz

Prášek z ječmene

Další názvy:
Mladý ječmen, Barley grass
Ječmen patří mezi nejpěstovanější obilí ve světě. Při zpracování ječmene se odstraňuje pouze vnější skořápka, která je nepoživatelná, díky čemuž zůstanou otruby a klíčky nedotčené. Ječmen je bohatý na živiny.

Prášek z ječmene obsahuje antioxidanty, vlákninu, enzymy, aminokyseliny a kyselinu listovou, pantothenovou a propionovou, a v poslední řadě i karotenoidy.

Díky vysokému obsahu vlákniny podporuje zdraví trávicího systému, působí proti zácpě, podporuje zdraví kardiovaskulárního systému, snižuje cholesterol v krvi a udržuje hladinu dobrého cholesterolu a pomáhá snižovat krevní tlak.antioxidační účinky a zbavuje tělo škodlivých volných radikálů, posiluje imunitní systém,Z zvyšuje pocit sytosti, snižuje chuť k jídlu a pomáhá udržovat zdraví kostí.


Vyhledejte složení

1 2 3 4 5 6 a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

Blog

Sulforofan - vysoce potentní antioxidant proti mnoha onemocněním
Sulforofan - vysoce potentní antioxidant proti mnoha onemocněním
Sulforafan je látka, kterou najdete v brokolici či květáku, A není co ledajaká látka. Jde o látku, která nabízí mnohem více, než jen svou charakteristickou chuť. Tento antioxidant, jenž patří do rodiny sulfidů, získává v posledních letech pozornost vědecké komunity díky svým potenciálním prospěšným vlastnostem pro lidské zdraví.  
Železo - proč je pro nás tak důležité?
Železo - proč je pro nás tak důležité?
Železo patří mezi základní mikronutrienty, které jsou velmi nezbytné pro metabolické procesy organismu. Téměř pro všechny živé organismy je esenciální, to znamená nezbytný a musíme jej přijímat z potravy. Podílí se na mnoha důležitých biochemických reakcích v našem těle.
Poměr omega-3 a omega-6
Poměr omega-3 a omega-6
Není omega jako omega aneb příjem tuků ve správném poměru může mít velký přínos pro naše zdraví. Slyšeli jste,
9 důvodů proč užívat olej z tresčích jater
9 důvodů proč užívat olej z tresčích jater
Lidé žijící v severní části Evropy po staletí využívali olej z tresčích jater k posílení imunity v období zimních měsíců. Také byl běžně používán při revmatismu a to především pro své protizánětlivé vlastnosti. Primárním zdrojem oleje z tresčích jater byla konzumace čerstvých jater ryb Gadus morhua. I když to pro většinu lidí není chuťově nijak lákavé, lidé žijící v těchto končinách se domnívali, že účinky rozhodně stojí za to. A jak se postupně ukazuje. Nemýlili se.