Kliknutím zde přejdete na BrainMarket.cz

Lactobacillus Gasseri

Jedná se o rodinu bakterií - probiotik přirozeně se vyskytujících v zažívacím, močovém a vylučovacím systému. Lactobacillus gasseri se vyskytuje i mléčných výrobcích a fermentovaných potravinách. 

Lactobacillus posiluje imunitní systém. Podporuje trávení, pomáhá při léčbě helicobacter pylori, působí preventivně proti tvorbě peptických vředů, díky protizánětlivým účinkům dokáže pomoci snížit projevy ulcerózní kolitidy a syndromu dráždivého tračníku. U žen pomáhá s léčbou vaginálních infekcí a pomáhá zmírnit menstruační bolesti u žen s endometriózou. Některé výzkumy uvádějí, že dokáží snížit tuk v těle a pomoci v hubnutí. 

Užívání Lactobacillus Gasseri může u některých lidí způsobit nadýmání a plyn.

Lidé se sníženou imunitou (pokročilá infekce HIV, příjemce transplantovaných orgánů a lidé s rakovinou) by se měli užívání Lactobacillů vyvarovat.


Vyhledejte složení

1 2 3 4 5 6 a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

Blog

Sulforofan - vysoce potentní antioxidant proti mnoha onemocněním
Sulforofan - vysoce potentní antioxidant proti mnoha onemocněním
Sulforafan je látka, kterou najdete v brokolici či květáku, A není co ledajaká látka. Jde o látku, která nabízí mnohem více, než jen svou charakteristickou chuť. Tento antioxidant, jenž patří do rodiny sulfidů, získává v posledních letech pozornost vědecké komunity díky svým potenciálním prospěšným vlastnostem pro lidské zdraví.  
Železo - proč je pro nás tak důležité?
Železo - proč je pro nás tak důležité?
Železo patří mezi základní mikronutrienty, které jsou velmi nezbytné pro metabolické procesy organismu. Téměř pro všechny živé organismy je esenciální, to znamená nezbytný a musíme jej přijímat z potravy. Podílí se na mnoha důležitých biochemických reakcích v našem těle.
Poměr omega-3 a omega-6
Poměr omega-3 a omega-6
Není omega jako omega aneb příjem tuků ve správném poměru může mít velký přínos pro naše zdraví. Slyšeli jste,
9 důvodů proč užívat olej z tresčích jater
9 důvodů proč užívat olej z tresčích jater
Lidé žijící v severní části Evropy po staletí využívali olej z tresčích jater k posílení imunity v období zimních měsíců. Také byl běžně používán při revmatismu a to především pro své protizánětlivé vlastnosti. Primárním zdrojem oleje z tresčích jater byla konzumace čerstvých jater ryb Gadus morhua. I když to pro většinu lidí není chuťově nijak lákavé, lidé žijící v těchto končinách se domnívali, že účinky rozhodně stojí za to. A jak se postupně ukazuje. Nemýlili se.