Kliknutím zde přejdete na BrainMarket.cz

Kokosový sirup

Další názvy:
Coconut syrup
Kokosový sirup se vyrábí z mízy, která se nachází uvnitř kokosových květů zralých kokosových stromů. Farmáři poklepávají uvnitř těchto květů, aby shromáždili mízu, která se později vaří při střední teplotě, aby se odstranily všechny škodlivé bakterie a zbytky. Pro obohacení chuti nejsou potřeba žádné přísady, protože kokosový nektar je sám o sobě přirozeně sladký. Vzhledem k tomu, že tento nektar je zcela přírodní, organický, nerafinovaný a bez konzervačních látek – je zachována většina živin. Ve srovnání s jinými sladidly je kokosový nektar nabitý více vitamíny a minerály. Vezměme si hnědý cukr pro srovnání. Kokosový nektar obsahuje desetkrát více zinku, čtyřikrát více hořčíku a dvakrát více železa než hnědý cukr. Kromě toho je bohatý na vitaminy B1, B2, B3, B6 a vitamin C a také mastné kyseliny se středně dlouhým řetězcem.

Vyhledejte složení

1 2 3 4 5 6 a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

Blog

Sulforofan - vysoce potentní antioxidant proti mnoha onemocněním
Sulforofan - vysoce potentní antioxidant proti mnoha onemocněním
Sulforafan je látka, kterou najdete v brokolici či květáku, A není co ledajaká látka. Jde o látku, která nabízí mnohem více, než jen svou charakteristickou chuť. Tento antioxidant, jenž patří do rodiny sulfidů, získává v posledních letech pozornost vědecké komunity díky svým potenciálním prospěšným vlastnostem pro lidské zdraví.  
Železo - proč je pro nás tak důležité?
Železo - proč je pro nás tak důležité?
Železo patří mezi základní mikronutrienty, které jsou velmi nezbytné pro metabolické procesy organismu. Téměř pro všechny živé organismy je esenciální, to znamená nezbytný a musíme jej přijímat z potravy. Podílí se na mnoha důležitých biochemických reakcích v našem těle.
Poměr omega-3 a omega-6
Poměr omega-3 a omega-6
Není omega jako omega aneb příjem tuků ve správném poměru může mít velký přínos pro naše zdraví. Slyšeli jste,
9 důvodů proč užívat olej z tresčích jater
9 důvodů proč užívat olej z tresčích jater
Lidé žijící v severní části Evropy po staletí využívali olej z tresčích jater k posílení imunity v období zimních měsíců. Také byl běžně používán při revmatismu a to především pro své protizánětlivé vlastnosti. Primárním zdrojem oleje z tresčích jater byla konzumace čerstvých jater ryb Gadus morhua. I když to pro většinu lidí není chuťově nijak lákavé, lidé žijící v těchto končinách se domnívali, že účinky rozhodně stojí za to. A jak se postupně ukazuje. Nemýlili se.