Kliknutím zde přejdete na BrainMarket.cz

Fermentační filtrát z kořene ředkviček s bakterií leuconostoc

Další názvy:
Leuconostoc/Radish Root Ferment Filtrate
Fermentační filtrát z kořene ředkviček s bakterií leuconostoc je konzervační látka, která vzniká fermentací kořenů ředkvičky s mikroorganismy leuconostoc, což jsou bakterie kyseliny mléčné. Tato konzervační látka se vyskytuje ve formě čiré nebo světle žluté kapaliny, jejíž malá množství se používají v kosmetice k ochraně před širokou škálou škodlivých látek, které mohou kontaminovat daný produkt nebo změnit jeho účinnost. Také zvyšuje stabilitu a životnost přípravku. Sloučeniny, o kterých se předpokládá, že jsou zodpovědné za konzervační účinek této látky, jsou kyselina salicylová a amonná sůl. 

Fermentační filtrát z kořene ředkviček s bakterií leuconostoc má přirozeně antimikrobiální vlastnosti, aktivní složkou je peptid, který se uvolňuje z bakterií leuconostoc během procesu fermentace. Působí také jako účinný zvlhčovač.

Vyhledejte složení

1 2 3 4 5 6 a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z