Kliknutím zde přejdete na BrainMarket.cz

Ester C

Je unikátní forma vitamínu C, která podporuje imunitní systém déle než běžný vitamín C a to až 24 hodin v bílých krvinkách. Používá se k prevenci nebo léčbě nízké hladiny vitamínu C u lidí, kteří ho nemají dostatek z jejich běžné stravy. Většina lidí, kteří jedí zdravou stravu, nepotřebují další vitamín C. Poskytuje antioxidační podporu, která pomáhá neutralizovat volné radikály poškozující buňky. Podporuje zdraví srdce a pomáhá udržovat zdravou pokožku a dásně. Obsahuje také malé množství vápníků pro tvorbu kostí. Vápník také podporuje nervové  a svalové funkce, stejně jako sekreci hormonů. 

Je navržen tak, aby nezatěžoval žaludek, tzn. jeho pH je neutrální, který obsahuje přirozeně se vyskytující metabolity vitaminu C. Tyto metabolity aktivují molekuly vitaminu C, čímž usnadňují tělu jejich transport z buněk do buněk pro řadu zdravotních přínosů. Může způsobovat nežádoucí účinky, jako je pálení žáhy, žaludeční nevolnost, průjem, bolest hlavy a zvýšení močení. Užívání mnohem více, než je doporučená denní dávka, může způsobit migrénu, slabost, závratě, ledvinové kameny a bolesti kloubů.

Vyhledejte složení

1 2 3 4 5 6 a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z

Blog

Lipozomální vitamín C
Lipozomální vitamín C
Vitamin C (kyselina askorbová) je vitamin, který vaše tělo potřebuje k tvorbě krevních cév, chrupavek, svalů a kolagenu v kostech. Je také nezbytný pro proces hojení vašeho těla. Můžeme jej najít v potravinách jako jsou sladké brambory, paprika, melouny, citrusové plody, červené zelí, kiwi nebo chřest. 
N-Acetyl cystein (NAC)- „SUPERMAN“ mezi antioxidanty
N-Acetyl cystein (NAC)- „SUPERMAN“ mezi antioxidanty
N-acetyl cystein je antioxidant s četnými pozitivními vlivy na naše zdraví. Pomáhá chránit naše plíce, mozek a srdce. Bojuje proti infekcím a zánětům. Zvyšuje hladinu glutathionu a tím chrání tělo před oxidačním stresem, který bývá příčinou chronických onemocnění. V dnešním článku se dočtete o jeho benefitech, dávkování a případných vedlejších účincích.
Vše co potřebujete vědět o vitamínu K
Vše co potřebujete vědět o vitamínu K
Většina lidí o vitamínu K2 nikdy neslyšela. I přesto, že hraje tento vitamín zásadní roli v mnoha aspektech našeho zdraví, je v naší stravě vzácný a dosud mu nebyla věnována velká pozornost. Vitamín K objevil zubař Weston Price, který na počátku 20. století cestoval po světě a zkoumal vztah mezi stravou a nemocemi v různých částech světa. Zjistil, že přirozená, neprůmyslová strava měla vysoký obsah určité živiny, která podle všeho poskytovala ochranu proti zubnímu kazu a chronickým nemocem. Věří se, že právě tato tajemná živina byl vitamín K2.
Omega-3 nenasycené mastné kyseliny
Omega-3 nenasycené mastné kyseliny
Omega-3 mastné kyseliny jsou známé kvůli jejich dobrému vlivu na naše zdraví. V těle působí pozitivně na kardiovaskulární systém, pomáhají při budování svalové hmoty a příznivě ovlivňují naši náladu. Poněvadž si lidské tělo neumí vytvořit omega-3 mastné kyseliny, označují se tyto kyseliny jako „esenciální“, což znamená, že je musíme získat ze své stravy.